4. maaliskuuta 2012

Remontin keskellä

Pitkästä aikaa ehdin piipahtamaan täälläkin kirjoittamassa, että hengissä ja eritoten järjissämme ollaan täällä kaaoksen keskellä. Keittiö alkaa olla viittä vaille valmis, olohuoneen remontti jää miehen työkiireiden vuoksi syksyyn. Mutta kyllähän sitä nyt yhtä olohuonetta odottaa vaikka vuoden, kunhan saa keittiön käyttöön.

Niinkuin kaikessa, asian tärkeyden huomaa vasta, kun sitä ei ole. Miten tärkeitä toimintoja keittiö kätkeekään uumeniinsa? Suihkun ja vessan jälkeen se on ehdottomasti kodin tärkein paikka ja sitä kaipaan tällä hetkellä sanoinkuvaamattoman paljon. Hella ja jääkaappi majailevat tällä hetkellä eteisessä, jotta jossain saa ruokaa laitettua. Tiskata on pitänyt vadeissa vessassa ja astioiden viritus on suoritettu vessan pienessä lavuaarissa, jonka alle ei mahdu edes kattilaa. Joten kyllä, kaipaan TODELLA paljon astianpesukonettani :)

Tänä aamuna laitettiin keittiön lattiaan viimeinen kerros Osmo Colorin kuultovalkeaa öljyvahaa, mikä tarkoittaa sitä, että huomenna päästään kantamaan kaikki keittön tavarat takaisin paikoilleen ja saan valtakuntani jälleen käyttööni!

Keittiön vanhan muovimaton alta on löytynyt mukavia vuosikymmenien takaisin yllätyksiä:


2 kommenttia:

  1. Kai sentään säästit nämä ihanat yllätykset, mitään ei voi heittää pois :)

    VastaaPoista
  2. Säästin tietenkin :) Ne ovat aarteita ja sitä elettyä elämää. Historian havinaa löytyi myös keittiöstä jostain levyn alta, sillä sieltä löytyi pieni pala todella vanhaa ja haurasta tapettia - uskoisin, että ihan ensimmäistä tapettia, mitä tänne on ikinä laitettu. Meinasin, että jos sen vaikka kehystäisi ja ripustaisi seinälle.

    VastaaPoista