19. joulukuuta 2011

Mullin mallin

Blogini on jäänyt ihan oman onnensa nojaan :( Käsityöt ovat jääneet lähinnä suunnittelun tasolle, ainoa asia, mitä olen saanut tehtyä, on joulukortit ja pieni määrä sytykeruusuja jouluviemisiksi. Siinä kaikki.

Elämä on ollut mullin mallin. Ja olo sen mukainen. Masussa asustaa pieni ihminen, jonka on määrä syntyä kesän korvalla ja tämä on vienyt paljon paaaaljon energiaa ja kaikki vapaa-aika on mennyt torkkuessa. Lisäksi kotitalomme kanssa on ollut huolia ja murheita ja ne vähäiset energiarippeet ovat menneet sitten siihen.

Joulu tulee kovaa kyytiä ja minä olin kerrankin ajoissa jouluvalmistelujeni kanssa. Joulufiilis oli katossa, kunnes joku tipautti sen lattiaan - kirjaimellisesti. Putkivuoto ja paha sellainen. Se siitä joulufiiliksestä ja siististä kodista.

Nyt on siis kaikki mullin mallin vielä pitkän aikaan.

4 kommenttia:

 1. Voi kyllä teitä nyt koetellaan! Meillä oli vesivahinko viime keväänä ja sen keskellä asuminen oli yhtä tuskaa.
  Kovasti jaksamista teille. Ja onnea vauvasta! :)

  VastaaPoista
 2. Suuret onnittelut vauvauutisen johdosta! Ja voimia talomurheiden kanssa.

  Rauhaisaa Joulua!

  VastaaPoista
 3. Kiitos onnitteluista ja jouluntoivotuksista! Talomurheet vievät tästä joulusta fiiliksen ja ilon, mutta täytyy ajatella, että ensi jouluna meillä on uusi ja hieno olohuone :) Tosin remontti jatkuu siitä sitten vielä saliin, vessaan ja osaan keittiötä, joissa kulkee tuo sama rikki mennyt viemäriputki. Remontin keskellä saa siis käytännössä asua vuosia. Ja edessä on vielä jännitysnäytelmä siitä, että maksaako vakuutusyhtiö tämän kaiken vai ei..

  VastaaPoista