12. tammikuuta 2011

Vääntelyä ja pujottelua

Pitkät työpäivät ja työreissut ovat taas hiukan verottaneet jaksamista. Iltaisin on kuitenkin hiukan pakko näpertää jotain, jotta saa nollattua päivän tapahtumat mielestään ja saa nukuttua ilman, että työasiat pyörivät koko ajan mielessä.

Olen joskus aiemminkin kokeillut pieniä rautalankajuttuja ja nyt iski pitkästä aikaa taas kokeilunhalu. Tälläistä jälkeä syntyi tällä kertaa:
Tämä vaatii vielä pientä hiensäätöä, sillä tälläisenä tämä on mielestäni liian "paljas". Joten ajattelin laittaa siihen joitain kirkkaita helmiä roikkumaan jollain tavalla. En vain vielä tiedä, miten. Ja käyttötarkoitus tai paikkakin sille on vielä hiukan hakusessa. Ehkäpä siitä tulee koriste ulko-oveemme?

Sitten iltapuhteiksi tein jälleen yhdet helmet itselleni, tällä kertaa luonnonvaaleista kuuhelmistä sekä pienistä ruskeista kivihelmistä:

2 kommenttia:

  1. tervetuloa vain hakemaan maaleja, maaleihin tulee täydennystä tällä viikolla, sekä niitä tiskirättejä, joihin voi kätevästi painaa kangasmaaleilla ja kestävät kyllä käytön...

    VastaaPoista
  2. Piipahdin pikaisesti eilen ja hain putiikistasi ruskeaa väriä. Tänään pitäisi kokeilla, mitä siitä saan aikaiseksi. Ja jos saan jotain oikeesti aikaseksi, tulen hakeen lisävärejä ja sitten niitä rättejä :)

    VastaaPoista