3. tammikuuta 2011

Uusi vuosi - vanhat kujeet

Uusi vuosi vauhtui mukavissa merkeissä hyvien ystävien seurassa menneitä muistellen. Palasimme ajassa takaisin nuoruuteen ja kuuntelimme netistä kertakaikkisen mahtavia 80-luvun kappaleita. Nostalgiaa sanon minä!

Sain onneksi viettää joulunaikaan muutaman vapaapäivän ja näin jäi aikaa taas vähän rakkaalle harrastuksellekin. Tämän korun tein itselleni joulukoruksi, jota en tosin jouluna pitänyt. Tästä tykkään:

Tämän korun tein samaan aikaan ajatuksena vähän muhkeampi versio edellisestä, mutta mutta.... Vaikka katselen sitä miten päin ja kokeilen kuinka paljon, en tästä tykkää. Joten tämä menee purkuun tai pikemminkin muokkaukseen. Otan tuon sydämen pois ja teen tästä selkeästi lyhyemmän. Sitten se ehkä menee - ehkä:

Neulomisosastolla on ollut aika hiljaista, mutta jotain olen sentäin iltapuhteikseni väsännyt. Tein yhdet tälläiset tossut jämälanhoista kokeilumielellä ja näistä tuli ihan hauskat vaikka mekon kanssa pidettäväksi. Tosin ovat minulle liian isot ja menevät näin ollen jollekin lahjaksi:

Pikkuneidin nukke tarvitsi jotain lämmintä ylleen ja neuloin nukelle tossut, villatakin ja lakin. Housut puuttuvat vielä - ovat vielä suunnitteluasteella:

Uusi vuosi on tuonut tullessaan paljon uusia ajatuksia vanhojen kujeiden eli käsitöiden saralla. Pää on täynnä jos jonkinlaista ajatusta. Vieläkö ne saisi joskus toteutettuakin...

1 kommentti:

  1. Nuo tossut ovat tosi hauskan malliset! T. Kaima Helsingistä ;)

    VastaaPoista