26. elokuuta 2011

Kortteja ja muuta näpertelyä

Olen ihastunut korttien tekemiseen! Tämä on minulle aika uusi juttu, sillä olen pikku hiljaa haalinut itselleni korttien tekemiseen vaadittavia aineksai ja lueskellut samalla vähän kirjaston kirjoja. Vielä en todellakaan ole haka tekemisessä, kuten kuvistakin se näkyy. Vielä on monen monta niksiä opeteltavana! Mutta pikku hiljaa sitä oppii jotain uutta ja onneksi paikkakunnalta löytyy ihana puoti Mulperi, jonka omistajalta saa aina hyviä vinkkejä ja uusia ideoita :)Jaahas, jostain syystä viimeinen kuva ei suostu kääntymään oikein päin, joten olkoon siis noin. Eiköhän siitä selvää saa.

Muutakin pientä näpertämistä olen villasukkien kutomisen lomassa ehtinyt tekemään. Ihastuin serkkuni tekemiin pannunalusiin ja pitihän sitä itsekin heti kokeilla - näiden tekemisellä kun pääsee hyvin jämälangoista eroon:


Kangaskaupassa käydessäni törmäsin ihaniin huopakankaisiin, joita ostin hiukan kokeeksi. Ajatus oli hetken kateissa ja mietin, että mitä niistä tekisin. Päädyin pieniin kukkiin ja kun Mulperista löytyi vielä sopivasti pieniä magneetteja, niin näistä tuli jääkaappimagneetteja:Ja jottei ompelukone ihan täysin pölyttyisi nurkassaan, piti sillekin näyttää hiukan päivänvaloa. Pojan huoneen vanhat kappaverhot ovat jo vuosia lojuneet kaapissa, koska eivät olleet sopivan kokoiset meidän ikkunoihin. Pari päivää sitten ne saivat vihdoin uuden elämän lattiatyynyjen päällisinä :)


1 kommentti: