5. heinäkuuta 2011

Voihan käpykkä!

Kesäkuu vierähti töiden parissa, joten blogin päivittäminen on jäänyt hiukan hunningolle. Eikä sen suurempia käsitöitäkään ole ehtinyt tekemään, mutta jotain sentään. Kangasvaraston tyhjennystä olen taas kovasti yrittänyt, jotta kaappiin mahtuisi taas uusia, entistä ihanampia kankaita, joita joka paikka tuntuu olevan pullollaan. Seuraavaan työhön ei kyllä kangasvarastot kovin paljoa päässeet hupenemaan:


Ja sitten niitä käpyköitä, joiksi 2-vuotias tyttäreni niitä kutsui. Männynkäpyihin on liimattu värjättyjä pajulastuja koristeeksi:


Muutamia kortteja on tullut myös tehtyä, sillä näitä tarvitsee aina. Ja jostain syystä, kun niitä tarvitsee, ei niitä ole koskaan valmiina tai ei ainakaan sopivaa juuri siihen tilanteeseen:


Ja kortteja varten kävin investoimassa itselleni aivan mahtavan laitteen, jolla saa kaikenlaisia ympyröitä, neliöitä, boordia sekä suorakulmoita ihanalla kukkareunuksella:

Ja viimeisin kokeilu on päällystetyt napit. Näitä oli helppo ja todella mukava tehdä! Joten näitä tulee ehdottomasti lisää. Osa näistä menee ihan vaatteisiiin napeiksi ja osasta tulee hiuspampuloita:

1 kommentti:

  1. Kääk, mistä tuollainen laite joka leikkaa tuollaisia ihania "kakkupapereita" ja paljonko maksoi? Onko helppo käyttää yms. kerro kaikki. Mäkin haluun!!

    VastaaPoista