16. toukokuuta 2011

Tuunaukseen hurahtanut :)

Olen jo pitkään ollut kiinnostunut kierrättämisestä sekä tavaroiden ja vaatteiden uusiokäytöstä. Seuraan innokkaasti blogeja, joissa esitellään tuunauksia ja aina mietin, että voi kumpa minäkin osaisin. Mielessä olisi tälläkin hetkellä vähän yhtä sun toista tuunattavaa, mutta kun tuo aika vietävä ei anna armoa tässäkään asiassa. Tunnit päivässä, viikossa tai kuukaudessa eivät riitä kaikkien tekeleiden toteuttamiseen, mutta onneksi kiireisestä viikonlopusta huolimatta ehdin toteuttaa tälläisen:


Tämän hameen olen joskus kauan sitten ostanut kirpparilta ihan sillä ajatuksella, että pidän sitä tuollaisena. Mutta tuollainen pitkä hame on jotenkin kovin hankala käyttää ja vielä tuosta kankaasta tehtynä se ei ole kovin kauniskaan. Joten olen pitkään pyöritellyt ideaa päässäni ja eilen oli vihdoin aikaa toteuttaa se:


Niks naks sanoivat sakset ja sur-sur sanoi ompelukone ja lopputulos näkyy yllä, tosin silitysrautaa tuo vielä näyttää kipeästi kaipaavan. Tuloksena siis rento kesähame itselle, vielä kun ilmat lämpenisivät, niin tuolla olisi käyttöäkin :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti