25. maaliskuuta 2012

Pientä näpertelyä

Olen kovin innostunut askartelusta - ainakin siinä mielessä, että kaiken maailman tarvikkeita tulee hamstrattua, mutta niiden käyttö onkin sitten niin ja näin. Nyt olen iltapuhteikseni näperrellyt hiukan jotain, jotta saan varastojani tyhjennettyä (ja ostettua taas uusia ihanampia juttuja tilalle!).



Nämä on tehty vessapaperirullista, jotka on päällystetty. Moni tekee näistä vaikka reseptivihkoja laittamalla näitä vaikka narulla useita yhteen. Näin on tehty esimerkiksi täällä: http://www.hulluus.vuodatus.net/. Se oli alunperin minunkin tarkoitukseni, mutta sitten keksinkin, että näistä tuleekin onnittelukortteja. Tuon sisälle tulee siis pieni tagi, jonka saa hylsystä ulos narusta vetämällä ja johon onnittelu sitten kirjoitetaan. Kierrätystä parhaimmillaan :)



Näihin "kukkasiin" uppoaa hyvin pienet jätepalaset kartongeista tai papereista, joita askartelusta aina jää. Tuleepahan nekin hyödynnettyä roskiin heittämisen sijaan. Samoin vanhoja parittomia nappeja tai helmiä on hyvä käyttää näissä. Ohje näihin löytyy täältä: http://amalianaskartelut.blogspot.com/

1 kommentti: