17. toukokuuta 2011

Toisen roska on toisen aarre

Kolusin eilen pitkästä aikaa paikkakuntamme kirpputoreja läpi. Kun kerrankin pääsin niitä ajan kanssa kiertämään, niin tein aika mahtavia löytöjä:

Tämä aivan ihanan värinen ja täysin priimakuntoinen pussilakana maksoi 1,90 euroa. Alunperin ajattelin leikellä sen ja käyttää ompeluksissani, mutta en taidakaan raskia. On sen verran aurinkoisen näköinen kesäpeitto, että tämä pääsee pesun kautta suoraan sänkyyn :)



Vanhassa talossa pitää olla kaikkea vanhaa ja kukapa voisi vastustaa vanhaa raastinrautaa tai no pikemminkin raastinlaitetta. Tällä kapistuksella oli hintaa 1 euro, ei siis ollenkaan hinnalla pilattu tämäkään. Tämän paikka ja tarkoitus on vielä hiukan hakusessa, sillä raastinkäyttöön tämä ei enää pääse. Joko ihan näin vain koristukseksi tai sitten istutan kukkia tuohon kulhoon ja keksin uusiokäyttöä noille raastinosille. 
Sitten kaikenmaailman tarjottimia. Näillä kolmella oli yhteensä hintaa 1,50 euroa ja munakupitkin kuuluivat vielä hintaan. Tarjottimille olen jo keksinyt uusiokäyttöä, mutta mitä munakupeista voisi keksiä? Ideoita kenelläkään?
 

Farkkutyyppiset housut pojalleni hintaan 1,90 euroa. Täysin virheettömät.


Ja tämä kuva pitää sisällään kuva-arvoituksen. Mitä tulee, kun yhdistetään kirppikseltä ostettu 50 sentin tarjotin, pensseli sekä purkillinen maalia? Se selviää pian...

6 kommenttia:

  1. Munakupeista voisi tehdä kerrosvateja, jos sulla on vanhoja (tai miksei uusiakin) kakku/pullalautasia ja pienempiä tasseja.

    VastaaPoista
  2. Tätä vinkkiä pitää ehdottomasti kokeilla. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
  3. Vanhat raastimet ovat sympaattisia ja vieläpä hyvinkin toimivia.
    Ihania käsitöitäs sinulla.

    Saisiko munakupeista vaikkapa neulatyynyjä?

    VastaaPoista
  4. Kiitos Muotoseikka vinkistäsi myöskin. Neulatyynykin kuulostaa ihanalta vaihtoehdolta ja helpommin toteutettavalta tällä hetkellä :)

    VastaaPoista
  5. Raastimista sais hauskoja pikkuisia kelloja, seinälle, pöydälle, maalattuna, numeroilla, ilman..

    VastaaPoista
  6. Hei! Minä käytän tuollaista raastinta omenahillon tekoon (kaneliomput kun eivät hilloudu keittämällä ihan sileäksi soseeksi). Siis survimen läpi keitetyt omenalohkot ja vot! Omani on mummon vanha ja täällä sitä on kutsuttukin ihan omenasurvimeksi. Nyt vasta tuli mieleeni, voisko sillä raastaa jotain muutakin?

    VastaaPoista